Saknar du behörighet att söka till ett nationell program i gymnasiet? Hos oss kan du läsa yrkesintroduktion mot Naturbruksprogrammet

Yrkesintroduktion vänder sig till dig som är intresserad av djur, natur och teknik och saknar behörighet till ett nationellt program. Tanken är att du ska förberedas till att arbeta inom naturbruket eller studier på ett yrkesprogram. På Ökna finns inriktningarna; jakt och viltvård, djur, häst, trädgård och lantbruk.

Du läser på heltid och utbildningen omfattar 2500 gymnasiepoäng. Utbildningen utformas enskilt för varje elev. Du får möjlighet att komplettera de grundskoleämnen som du inte fått godkänt i. Din studieplan utformas efter dina behov och intressen och den följs upp, utvärderas och revideras vid behov. Du kommer också genomföra APL eller praktik.

Vill du veta mer? Kontakta Ulrica Backman, 0155-26 48 04, 072-529 35 53, ulrica.backman@oknaskolan.se