NYHETER

Publicerad: 28 aug, 2017

Vår nya rektor har ordet

Välkommen till Öknaskolan!

Jag heter Kirsi Östberg och är tillförordnad rektor för Öknaskolan sedan augusti 2017.
Jag är mycket stolt över att arbeta på Öknaskolan - vi har fantastiska resurser för att utbilda dig inom naturbruk!
Jag tror på skolan och jag vet att vi är duktiga på det vi gör och min förhoppning är att du som elev också ska känna att utbildningen hos oss är På Riktigt.

Vi arbetar aktivt med att vara en skola där alla trivs och känner sig trygga under sin skolgång.

Öknaskolan har de förutsättningar som gör att du kommer att bli väl rustad för arbete eller vidare studier inom naturbruk när du slutat hos oss. Inom 3 år efter avslutad utbildning börjar 26 % av våra elever på en universitetsutbildning.
Ungdomsarbetslösheten för våra elever ligger på hälften av genomsnittet. Det är mycket vanligt att första jobbet är hos en APL-värd som man har praktiserat hos.

Vi vill ge dig en bra grund för en lyckad framtid!

Välkommen!
Kirsi