NYHETER

Publicerad: 26 sep, 2018

Gymnasielärare till särskolan sökes

Gymnasiesärskolelärare till programmet skog, mark och djur på Öknaskolan Öknaskolan, Sörmlands Naturbruk, Nyköping
Ref. nr: RKUS-18-027
Sista ansökan: den 21 oktober 2018

Till vårterminen behöver vi komplettera vår personal med en lärare inom programmet skog, mark och djur. Vi söker en positiv och lösningsorienterad person med stort intresse för ungdomar och utbildning.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten innebär undervisning inom programmet skog, mark och djur för elever på gymnasiesärskolan med fokus på matematik och naturorienterande ämnen. Även andra kurser inom naturbruksprogrammet kan komma att bli aktuella utifrån den sökandes kompetens. Du erbjuds ett stimulerande arbete där vidareutveckling är en självklarhet. Arbetet innebär även planering och samverkan med skolans instruktörer samt arbetslag, i syfte att ge goda förutsättningar för elevernas utbildning.

Din kompetens
Vi söker dig som har behörighet att undervisa i matematik och naturorienterande ämnen på gymnasiesärskolan. Du har god samarbetsförmåga och är en tydlig ledare i klassrummet. Du kan anpassa dig till olika situationer och kan lätt skapa engagemang och delaktighet. Tillsammans med övriga medarbetare tar du ansvar för hela skolans verksamhet. Vi lägger stor vikt vid att du trivs i lärarrollen och tycker om att arbeta med ungdomar. Du har en förmåga att se möjligheter till integrering mellan såväl ämnesområden som teori och praktik. Speciallärarexamen mot utvecklingsstörning samt erfarenhet från naturbrukssektorn är meriterande. För rätt sökande kan möjlighet finnas att inom tjänsten vidareutbilda sig till speciallärare mot utvecklingsstörning.

Sörmland är ett län med mångfald hos befolkningen och vi vill spegla denna verklighet. Därför välkomnar vi sökande med olika bakgrund.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningsform och sysselsättningsgrad
Tillsvidareanställning på heltid med eventuellt 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av:
Rektor Martina Granquist Nkodia, 0155-26 48 04, martina.granquist@oknaskolan.se
Lärarförbundet: Göran Strand, 0155-26 48 09, goran.strand@oknaskolan.se.
Lärarnas Riksförbund: Blaise Watson, 0155-26 48 00, blaise.watson@oknaskolan.se
Övriga fackliga företrädare söks via växeln, 0155-24 50 00.
Intervjuer kommer att ske löpande

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2018-10-21. Du söker jobbet via Landstingets hemsida.
.