Är du nyfiken på hur det skulle kännas att vara elev på skolan? Kanske vill du veta mer om hur dina dagar skulle se ut, hur maten smakar eller hur lärare och instruktörer verkar? Då är en prova på-dag något för dig!

Under din skoldag får du gå på fem stycken lektioner varav fem är kopplade till alla våra inriktningar. Det är teori och praktik i kombination, precis som det ser ut en vanlig vardag för våra elever.
Lunch lagar vi ute över öppen eld och eftermiddagsfika får du såklart också avnjuta!

Vi hoppas att du kommer få en trevlig dag med massor av nya intryck.

Anmälan sker till kansli@oknaskolan.se senast 3 dagar innan varje tillfälle. Du får ett välkomstbrev och ett personligt schema skickat till dig i god tid innan det är dags för ditt besök.

Under rådande omständigheter har vi begränsat storleken på varje grupp. Till prova på-dagen välkomnar vi främst elever i årskurs 8 och 9, men även årskurs 1 på gymnasiet.

Datum för prova på

2022: