Är du nyfiken på hur det skulle kännas att vara elev på skolan? Kanske vill du veta mer om hur dina dagar skulle se ut, hur maten smakar eller hur lärare och instruktörer verkar? Då är en prova på-dag något för dig!

Under din skoldag får du gå på sex stycken lektioner varav fem är kopplade till alla våra inriktningar samt en i kärnämnen. Det är teori och praktik i kombination, precis som det ser ut en vanlig vardag för våra elever!
Lunch och eftermiddagsfika i vår KRAV-märkta restaurang Ekologen ingår såklart också.

Vi hoppas att du kommer få en trevlig dag med massor av nya intryck.

Anmälan sker till kansli@oknaskolan.se senast 3 dagar innan varje tillfälle. Du får ett välkomstbrev och ett personligt schema skickat till dig i god tid innan det är dags för ditt besök.

Under rådande omständigheter har vi begränsat storleken på varje grupp. Till prova på-dagen välkomnar vi främst elever i årskurs 8 och 9, men även årskurs 1 på gymnasiet.

Datum för prova på

Lördag den 24 april kl. 08.45-15.20