fredag 19 februari 2021

Vill du bidra till vår vision att ”Vidga vyer och väcka engagemang"?

Öknaskolan och Nynäs Slott & Naturreservat ingår i Sörmlands Naturbruk, en verksamhet inom verksamhetsområde Kultur & Utbildning som är en del av Region Sörmland. Öknaskolan är ett naturbruksgymnasium med 250 elever varav 160 bor på skolans internat. Skolan erbjuder naturbruksutbildningar inom lantbruk, trädgård, hästhållning, djurvård, naturvetenskap, jakt och viltvård samt gymnasiesärskola. All produktion bedrivs ekologiskt. Sörmlands Naturbruk är en unik verksamhet i utbildnings- och kulturmiljöer med egendomar kring slott och naturreservat som med sina 3 400 ha är Sörmlandskustens största.

Dina arbetsuppgifter

Undervisning i kurserna relaterade till trädgård och/eller lantbruk. Du genomför undervisningen i huvudsak genom tillämpning av praktiska kursmoment. Andra kurser inom naturbruksprogrammet kan bli aktuella utifrån din kompetens.

Din kompetens

Du är agronom, trädgårdsmästare, lantmästare eller motsvarande bakgrund är önskvärt, gärna med praktisk erfarenhet inom de aktuella områdena. Yrkeslärarexamen är meriterande, liksom ämneskunskaper som möjliggör undervisning inom andra områden. Du är bekväm i lärarrollen och tycker om att arbeta med ungdomar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med ungdomar med behov av individuella anpassningar i sin utbildning. Relevant pedagogisk utbildning är därför meriterande. Körkort med minst B-behörighet är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Sörmland är ett län med mångfald hos befolkningen och vi vill spegla denna verklighet. Därför välkomnar vi sökande med olika bakgrund.

Anställningsform

Tillsvidareanställning, heltid, med provanställning de första 6 månaderna. Tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av Rektor Martina Granquist Nkodia, 072-084 82 48, mailto:martina.granquist@oknaskolan.seUtbildningsledare Alf Denninger, 070-609 10 08, alf.denninger@oknaskolan.se Fackliga företrädare söks via kontaktcenter, 0155-24 50 00.

Ansökan

Kom och jobba hos oss på Sörmlands Naturbruk, Öknaskolan!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2021-03-21. Intervjuer kan komma att ske löpande, därför ser vi gärna att du lämnar in en ansökan så snart som möjligt.


Ansökning sker via extern länk som du hittar här

Se våra förmåner (http://regionsormland.se/jobb-och-utbildning/vara-formaner/)

Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär regionen ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.

Nyhetsarkiv