Veckans matsedel

VECKA: 38, 2025
Följande ingår: varmrätt, salladsbuffé, hårt bröd, smör, dryck, frukt och kaffe
Lunchtider: Anpassat gymnasium kl. 11.30, Åk. 1 kl.11.40, Åk.2 + ÅK.3 kl. 12.10.
Måndag
Lunch: Korv Stroganoff med tomat, paprika & ris.
Middag: Helstekt kotlettrad med skysås och baconsmör.
Veg:
Lunch: Vegetarisk Stroganoff med tomat, paprika samt ris.
Middag: Grönsaksschnitzel med stekt potatis & örtcreme.
Tisdag
Lunch: Pankofriterad fisk med asiatiska smaker och risnudlar.
Middag: Gräddig köttfärsgryta med chili & vitlök samt pasta.
Veg:
Lunch: Pankofriterad tofu med asiatiska smaker & risnudlar.
Middag:Gräddig sojafärsgryta med chili och vitlök samt pasta.
Onsdag
Lunch: Kycklingfärsbiff med tomatsås, rostade rotfrukter & spenat.
Middag: Hemlagade köttbullar med stuvade makaroner.
Veg:
Lunch: Vegetarisk färsbiff med tomatsås och rostade rotfrukter.
Middag: Sojaköttbullar med stuvade makaroner.
Torsdag
Lunch: Gulaschsoppa med kumminyogurt samt härbakat bröd.
Middag: Osso bucco med fläskkarré, tomat, vitt vin & örter.
Veg:
Lunch: Vegetarisk Gulaschsoppa med kumminyogurt samt härbakt bröd.
Middag: Vårrullar med fried rice och sweet chilisås.
Fredag
Lunch: Hjortwallenbergare med enbärsgräddsås och rårörda vinbär samt ärtor och potatispuré.
Veg: Vegetariska Wallenbergare med gräddsås, rårörda vinbär, ärtor och potatispuré.
Smaklig måltid!
Med reservation för ändringar.
En KRAV-märkt rätt består till största delen av ekologiska KRAV-godkända råvaror. För att få använda KRAV-märket i menyn är skolrestaurangen kontrollerad av KRAV.


Dela