Veckans matsedel

VECKA: 13, 2025
Följande ingår: varmrätt, salladsbuffé, hårt bröd, smör, dryck, frukt och kaffe
Måndag
Lunch: Ost och paprikafylld bratwurst med tomatsås och ris.
Middag: Potatisbullar med bacon och lökfräs samt lingonsylt.
Veg:
Lunch: Ostfylld paprika med linser och quinoa.
Middag: Potatisbullar med kryddstekt kål/äpple samt blomkål.
Tisdag
Lunch: Stekt sejfilé med kokt potatis, pepparrot & ättiksmajonnäs.
Middag: Pasta med gräddig kycklingfärs, basilika och parmesan.
Veg:
Lunch: Stekta grönsakspanetter med kokt potatis och remouladesås.
Middag: Pasta med gräddig sojafärs, basilika och parmesan.
Onsdag
Lunch: Köttfärslåda med grädde, purjolök och potatis.
Middag: Tonkatsu (Japansk schnitzel) tonkatsusås, majonnäs och ris.
Veg:
Lunch: Bakad ägglåda med tacobönor, ost, majs och tomat.
Middag: Vegetarisk schnitzel med tonkatsusås, majonnäs och ris.
Torsdag
Lunch: Pastasallad med rökt kassler och tärnad ost samt härbakt bröd.
Middag: Kryddstekt kycklinglår med currysås och ris.
Veg:
Lunch: Pastasallad med stekt halloumi, ärtor och fetaost, 3 sorters dressing och härbakt bröd.
Middag: Grillad aubergine och zuccini med currysås och ris.
Fredag
Pepparstekt lamm från Nynäs med ljummen potatissallad, grillad lök och Wrångebäcksost.
Veg: Vegetariska grillspett med sojabitar och ljummen potatissallad, grillad lök och Wrångebäcksost.
Smaklig måltid!
Med reservation för ändringar.
En KRAV-märkt rätt består till största delen av ekologiska KRAV-godkända råvaror. För att få använda KRAV-märket i menyn är skolrestaurangen kontrollerad av KRAV.


Dela