Veckans matsedel
VECKA: 51, 2025
Följande ingår: varmrätt, salladsbuffé, hårt bröd, smör, dryck, frukt och kaffe
Lunchtider: Anpassat gymnasium kl. 11.30, Åk. 1 kl.11.40, Åk.2 + ÅK.3 kl. 12.10.
Måndag
Lunch: Gräddig pasta med brynt fläskkött, lök, örter & parmesan.
Middag: Korvpanna med rotdfrukter samt picklade betor och senapscreme.
Veg:
Lunch: Gräddig pasta med brynt sojafärs, vitlök, örter & ost.
Middag: Rotfruktspanna med halloumi, picklade betor & senapscreme.
Tisdag
Lunch: Nötfärslåda med gräddsås, lingon och pressgurka, kokt potatis.
Middag: Kökets val / lite av varje. 😊
Veg:
Lunch: Quornfärslåda med gräddsås, lingon och pressgurka, kokt potatis.
Middag: Kökets val / lite av varje. 😊
Onsdag
Lunch: Julavslutning: Risgrynsgröt samt smörgås.
Middag:
Veg:
Lunch: Julavslutning: Risgrynsgröt samt smörgås.
Middag:
Torsdag
Lunch:
Middag:
Veg:
Lunch:
Middag:
Fredag
Lunch:
Veg:
Smaklig måltid!
Med reservation för ändringar.
En KRAV-märkt rätt består till största delen av ekologiska KRAV-godkända råvaror. För att få använda KRAV-märket i menyn är skolrestaurangen kontrollerad av KRAV.
Dela