Veckans matsedel

VECKA: 24, 2025
Följande ingår: varmrätt, salladsbuffé, hårt bröd, smör, dryck, frukt och kaffe
Måndag
Lunch: Stuvade makaroner med köttbullar/falukorv.
Middag: Asiatiska Bao`s –steam bun, med krispigt fläsk & chilimajo.
Veg:
Lunch: Stuvade makaroner med vegobullar/vegokorv.
Middag: Asiatiska bao´s - steam bun med grillad tofu & chilimajo.
Tisdag
Lunch: Stekt panerad rödspätta med hollandaisesås och kokt potatis.
Middag: Wokad kyckling med nudlar och grönsaker, sweet chili.
Veg:
Lunch: Vegetarisk schnitzel med örtcreme.
Middag: Vegetarisk nudelwok med sweetchili.
Onsdag
Lunch: Spaghetti Bolognese (köttfärssås) med parmesanost.
Studentlunch i äppelträdgården för åk. 3
Middag: Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor.
Veg:
Lunch: Spaghetti Bolognese med sojafärs och parmesanost.
Studenrlunch i äppelträdgården för åk. 3
Middag: Vegetarisk halloumipytt med rotrukter & stekt ägg.
Torsdag
Lunch: Caesarsallad med romansallad,kyckling, bacon & krutonger.
Middag: Argentinsk choripán med vitlökssmör & chimichurri.
Veg:
Lunch: Sallad med krutonger, ost och marinerad oumph.
Middag: Fylld baguette pulled vegan soy, chimichurri & vitlökssmör.
Fredag
Lunch: Pepparstekt innanlår av Öknakossa med krämig ljummen västerbottenpotatis, friterad lök och rödvinssås.
Veg: Grillade sojaspett med ljummen västerbottenpotatis och friterad lök.
Smaklig måltid!
Med reservation för ändringar.
En KRAV-märkt rätt består till största delen av ekologiska KRAV-godkända råvaror. För att få använda KRAV-märket i menyn är skolrestaurangen kontrollerad av KRAV.


Dela