Veckans matsedel
VECKA: 48, 2025
Följande ingår: varmrätt, salladsbuffé, hårt bröd, smör, dryck, frukt och kaffe
Lunchtider: Anpassat gymnasium kl. 11.30, Åk. 1 kl.11.40, Åk.2 + ÅK.3 kl. 12.10.
Måndag
Lunch: Stekt falukorv med potatismos och rostad lök.
Middag: Thaikyckling ”Paneng” med cocosmjölk, röd curry, wokgrönt och ris.
Veg:
Lunch: Vegetarisk schnitzel med potatismos & rostad lök.
Middag: Thaigryta ”Paneng” med cocosmjölk, röd curry & quorn.
Tisdag
Lunch: Kryddstekt sej med paprika, chorizo & citronmajonnäs.
Middag: Spaghetti Bolognese med riven parmesan.
Veg:
Lunch: Kryddbakad aubergine med tomatsås och paprika, citronmajonnäs.
Middag: Spaghetti Bolognese med sojafärs samt riven parmesan.
Onsdag
Lunch: Tema- Islam, Adana kebab med tomatsallad och yogurtsås.
Middag: Klassisk kalops med kokt potatis & inlagda betor.
Veg:
Lunch: Vegetariska grillspett med tomatsallad och yogurtsås.
Middag: Rödbetsbiffar med rostade rotfrukter.
Torsdag
Lunch: Ärtsoppa med fläsk samt pannkaka, sylt & grädde.
Middag: Pannbiff med löksås och stekt potatis.
Veg:
Lunch: Grön ärtsoppa samt pannkakor med sylt och grädde.
Middag: Kålpanna med tofu och cheddarost.
Fredag
Lunch: Ölbrässerad högrev på cheddartoast med dragon/senapsmajo och karamelliserad lök.
Veg: Toast med kryddstekt oumph samt dragon/senapsmajo och karamelliserad lök.
Smaklig måltid!
Med reservation för ändringar.
En KRAV-märkt rätt består till största delen av ekologiska KRAV-godkända råvaror. För att få använda KRAV-märket i menyn är skolrestaurangen kontrollerad av KRAV.
Dela