Veckans matsedel
VECKA: 46, 2024
Följande ingår: varmrätt, salladsbuffé, hårt bröd, smör, dryck, frukt och kaffe
Måndag
Lunch: Grekisk köttfärslimpa med tomat, oliver & tzatziki.
Middag: Krämig kycklingpasta med ost och creme fraiche.
Veg:
Lunch: Vegfärslimpa med oliver, tomat och tzatziki.
Middag: Krämig pasta med quorn och fetaost.
Tisdag
Lunch: Gremolatabakad sejfilé med vitvinssås, kokt potatis..
Middag: Fläskstroganoff med dijon, grönpeppar och paprika.
Veg:
Lunch: Grillspett med ost/tofu och gremolata.
Middag: Svampstroganoff med tomat, lök och dill.
Onsdag
Lunch: Parmesankyckling med tomatsmörsås & haricots verts.
Middag: Stekt falukorv med stuvade makaroner.
Veg:
Lunch: Ostpanerade sojabitar med tomatsås & haricots verts.
Middag: Stekt vegokorv med stuvade makaroner.
Torsdag
Lunch: Minestronesoppa med härbakt bröd.
Middag: Korvstroganoff med ris.
Veg:
Lunch: Vegestronesoppa med risoni och örter samt härbakt bröd.
Middag: Vegbiff a la Lindström med vitlökssmör.
Fredag
Klassisk Porterstek av Öknakossa med goa tillbehör
Veg: Soja och halloumiburgare med bröd och smarriga tillbehör.
Smaklig måltid!
Med reservation för ändringar.
En KRAV-märkt rätt består till största delen av ekologiska KRAV-godkända råvaror. För att få använda KRAV-märket i menyn är skolrestaurangen kontrollerad av KRAV.
.
Dela