VECKA: 14, 2024

Följande ingår: varmrätt, salladsbuffé, hårt bröd, smör, dryck, frukt och kaffe

Måndag
Lunch: Kycklinglår Bourguignon med rödvin, lök och potatismos.
Middag: Stekt rimmat fläsk med potatisbullar och lingon.

Veg:
Lunch: Grillade tsaispett med färskostdip och potatismos.
Middag: Potatisbullar med lingonsylt och misocoleslaw.

Tisdag
Lunch: Panerad rödspätta med örtpotatis och remouladsås.
Middag: Krämig baconpasta med basilika, tomat och rostad lök.

Veg: 
Lunch: Stekt panerad aubergine med remouladsås.
Middag: Krämig pasta med tre sorters ost och linsratatouille.

Onsdag
Lunch: Potatis och rotfruktsgratäng med kassler och grädde.
Middag: Jespers Vaktmästarpytt med senapscreme, stekt ägg och inlagda betor.

Veg:
Lunch: Potatis och rotfrutsgratäng med sojabitar.
Middag: Vegetarisk pytt med senapscreme, stekt ägg och inlagda rödbetor.

Torsdag
Lunch: Pastasallad med tacofärs, majs och tomatsalsa samt gräddfil och gucca, nachos.
Middag:Kycklingfärsbiff med tomatsås och tzatziki samt ris.

Veg:
Lunch: Pastasallad med vegetarisk tacofärs, majs och tomatsalsa samt nachos och gucca.
Midag:Friterad halloumi med tomatsås och tzatziki samt ris.

Fredag
Lunch:Stekt panerad fläskschnitzel med friterad potatis och café de paris-smör samt kaprisskysås.
Veg: Vegetarisk schnitzel med friterad potatis och café de paris-smör.

Smaklig måltid!
Med reservation för ändringar.
En KRAV-märkt rätt består till största delen av ekologiska KRAV-godkända råvaror. För att få använda KRAV-märket i menyn är skolrestaurangen kontrollerad av KRAV.

Logotype med texten "KRAV restaurang"