Veckans matsedel
VECKA: 43, 2024
Följande ingår: varmrätt, salladsbuffé, hårt bröd, smör, dryck, frukt och kaffe
Måndag
Lunch: Spaghetti Bolognese med riven ost.
Middag: Kebabtallrik med ris, vitlöksdressing & hot sauce.
Veg:
Lunch: Vegetarisk spaghetti Bolognese med sojafärs & linser.
Middag: Svampkebabtallrik med ris, vitlöksdressing & hot sauce.
Tisdag
Lunch: Chilifisk med kokosgrädde, ingefära och lime.
Middag: Helstekt kotlettrad med senapsskysås och stekt potatis.
Veg:
Lunch: Sojabitar i kokosgrädde med chili, ingefära och lime, ris.
Middag: Quinoabiffar med örtskysås och brysselkål.
Onsdag
Lunch: Ostgratinerad falukorv med lök & tomat, potatismos.
Middag: Sötsyrlig apelsinkyckling med nudlar.
Veg:
Lunch: Ostgratinerad vegkorv med tomat & lök samt potatismos.
Middag: Quorn i sötsyrlig apelsinsås med nudlar och wokgrönt.
Torsdag
Lunch: Italiensk ostsoppa med basilika, samt härbakat bröd.
Middag: Köttbullar med gräddsås, lingon och pressgurka.
Veg:
Lunch: Italiensk ostsoppa med basilika samt härbakt bröd.
Middag: Vegetariska köttbullar med gräddsås, lingon och pressgurka.
Fredag
Skomakarlåda av biff från Ökna med rökt sidfläsk, lök och svamp samt rödvinssås och potatismos.
Veg: Vegetarisk skomakarlåda med sojabiff, svamp och picklad lök samt potatismos.
Smaklig måltid!
Med reservation för ändringar.
En KRAV-märkt rätt består till största delen av ekologiska KRAV-godkända råvaror. För att få använda KRAV-märket i menyn är skolrestaurangen kontrollerad av KRAV.
Dela