Veckans matsedel

VECKA: 9, 2025
Följande ingår: varmrätt, salladsbuffé, hårt bröd, smör, dryck, frukt och kaffe
Måndag
Lunch: Spaghetti Bolognese med nötfärs och riven ost.
Middag: Högrevsragu med rotfrukter, grädde och grönpeppar.
Veg:
Lunch: Spaghetti med vegbolognese samt riven ost.
Middag: Tomatragu med aubergine och puylinser.
Tisdag
Lunch: Stekt sejfilé med rödbetor, kapris och bacon samt hollandaise.
Middag: Färsbiffar med tomat och fetaost samt mathavre.
Veg:
Lunch: Stekt panerad zuccini med kapris och rödbetor samt hollandaisesås.
Middag: Vegetariska färsbiffar med tomatsås och mathavre.
Onsdag
Lunch: Kycklinggryta Tikka Masala med cocosgrädde och ris.
Middag: Köttbullar med stuvade makaroner.
Veg:
Lunch: Grönsaksgryta Tikka Masala med cocosgrädde och tofu.
Middag: Vegobullar med stuvade makaroner.
Torsdag
Lunch: Minestronesoppa med tomat, örter och korv samt härbakt bröd.
Middag: Helstekt kotlettrad med gräddskysås, brysselkål och stekt potatis.
Veg:
Lunch: Vegetarisk minestronesoppa med rotfrukter, örter och tomat samt härbakat bröd.
Middag: Vegonuggets med stekt ris och kikärtsdip.
Fredag
Hamburgare med bröd samt cheddarost, baconnaise och friterad potatis.
Veg: Sojaburgare med bröd samt lökringar, örtdressing och friterad potatis.
Smaklig måltid!
Med reservation för ändringar.
En KRAV-märkt rätt består till största delen av ekologiska KRAV-godkända råvaror. För att få använda KRAV-märket i menyn är skolrestaurangen kontrollerad av KRAV.


.
Dela